Få repareret din kloak med strømpeforing

Et smart alternativ til udskiftning af rør

Har du et brud eller andre skader på dit kloakrør? Så kan vi ved Thorskilde A/S hjælpe dig med at reparere det. Vi tilbyder nemlig strømpeforing af kloakrør, så du får en kloakeringsløsning, der fungerer optimalt, uden du behøver at få lavet en dyr totalrenovering eller udskiftning af dine rør.

Hvis du bor i eller omkring Holbæk, Roskilde, Frederikssund, Lejre eller et andet sted på Sjælland, så kommer vi gerne ud til dig og løser dine kloakproblemer. Vi har 30 års erfaring med kloakarbejde, og vi har derfor ekspertisen og kompetencerne til at tage godt hånd om din kloakering.

Strømpeforing sikrer din kloak mod skader og læk

Strømpeforing fungerer ved, at vi får lagt et nyt rør i polyester eller glasfiber ned i det gamle, som udfylder huller og jævner revner ud. Selvom strømpeforing bruges til at reparere ældre kloakløsninger, så er metoden utroligt langtidsholdbar og kan virke upåklageligt i op til 75 år.

Med strømpeforing kan vi reparere dine beskadigede rør, uden vi behøver at skifte dem ud eller begynde et omfattende og dyrt gravearbejde. Det betyder, at strømpeforing er et smart og fornuftigt alternativ til at få lagt helt nye rør. Vi rådgiver dig gerne i forhold til, hvorvidt strømpeforing er den rigtige løsning for dig, og vi kan med fordel også udføre en TV-inspektion af din kloak for at give dig den bedste vejledning på et oplyst grundlag.

Kontakt os for en pris på din opgave

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på strømpeforing med eller uden TV-inspektion og andet kloakservice, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at tage en snak om dine kloakproblemer, så vi kan finde frem til den løsning, der passer bedst til dig. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi ved, hvad du har brug for at få lavet.

Kontakt os idag​

Du er altid velkommen til at ringe til os på
​telefon 46 49 22 40 for at høre mere. 

Du kan også sende en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk eller bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thorskilde A/S

CVR: 25942043

Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 46 49 22 40

E-mail: thorskilde@thorskilde.dk

​Døgnvagt på tlf.: 20 80 61 39

Om os

​Når du vælger os til at udføre din kloakservice, får du altid en erfaren kloakmand ud på opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring som kloakfirma.