Skybrud - Klimasikring

​Har du husket at sikre din ejendom mod skybrud inden det næste skybrud kommer?​

Vi tilbyder montering af højvandslukke for at sikre dig mod det næste skybrud.

Vi foretager derudover også oprensning af tagbrønde og gennemgang af deres kloak system med bl.a. TV-inspektion. Vi hjælper med en kloakrensning for dig, hvis det er nødvendigt.

Hvis der er problemer med eksempelvis dårlig lugt, dårligt træk fra toilettet eller håndvasken, så kan det være tid til at få en kloakspuling. En kloak der virker er en kloak der samtidig er god for dit hjem og for miljøet.

Vi har alle et fælles ansvar for at vores kloakker fungerer og vore brønde er renset, med rene kloakker kan vi holde rotteangreb nede og miljøet sundt.

Så husk derfor at bestille en gennemgang af din kloaker, sugning af dine tagbrønde eller rensning af gennemløbsbrønde. Dette vil kunne mindske risikoen for fugtskader på din ejendom ved eksempelvis skybrud og kraftigt regnvejr.


Kontakt os idag​

Du er altid velkommen til at ringe til os på
​telefon 46 49 22 40 for at høre mere. 

Du kan også sende en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk eller bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thorskilde A/S

CVR: 25942043

Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 46 49 22 40

E-mail: thorskilde@thorskilde.dk

​Døgnvagt på tlf.: 20 80 61 39

Om os

​Når du vælger os til at udføre din kloakservice, får du altid en erfaren kloakmand ud på opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring som kloakfirma.