Har du en stoppet kloak? Prøv en kloakrensning eller kloakspuling!

​Har du problemer med en stoppet kloak?

​Eller andre problemer med faldstammer, afløb eller kloakker? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Thorskilde kloakfirma er vi specialister inden for kloakrensning og kloakspuling. Vi har en masse erfaring, som tillader os at løse de fleste problemer med en stoppet kloak.

Vi udfører kloakrensning og kloakspuling kunder på hele Sjælland. Vi har især mange kunder fra Frederikssund, Lejre, Roskilde, Holbæk og omegn. Vi tilbyder hjælp til stoppet afløb og kloak for både private, erhverv og kommuner til en god pris.

Har du en stoppet kloak i hjemmet? Vi har udført kloakrens og andet kloakservice i over 30 år, så du kan trygt vælge os til din opgave. Vores stab består udelukkende af erfarne medarbejdere til alle former for kloakspuling- og rensning.

Kloakrensning – når du har behov for det

En kloak er konstrueret til at være selvrensende – derfor skal rensning af kloak kun ske, når der er noget galt med den. En tilstoppet kloak kan altså ikke forebygges. Derfor bør man ikke lade sig friste af billige husstandsomdelte tilbud om forebyggende kloakspuling, da det desværre gør mere skade end gavn.

Ring til os i dag for et tilbud på kloakrensning og kloakspuling

Kontakt os allerede i dag og få dit problem løst til konkurrencedygtige priser. Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 46 49 22 40 eller e-mail thorskilde@thorskilde.dk. Du kan også bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til døgntelefonen på 20 80 61 39.​

Kontakt os idag​

Du er altid velkommen til at ringe til os på
​telefon 46 49 22 40 for at høre mere. 

Du kan også sende en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk eller bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thorskilde A/S

CVR: 25942043

Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 46 49 22 40

E-mail: thorskilde@thorskilde.dk

​Døgnvagt på tlf.: 20 80 61 39

Om os

​Når du vælger os til at udføre din kloakservice, får du altid en erfaren kloakmand ud på opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring som kloakfirma.