​Din professionelle slamsuger på Sjælland

​Hos Thorskilde kloakfirma har vi mange års erfaring med slamsugning. 

​Vi er slamsuger og autoriseret kloakmester og udfører bl.a. opgaver for husejere, grundejerforeninger og boligselskaber i blandt andet Frederikssund, Lejre, Roskilde, Holbæk og mange andre steder på Sjælland.

Har du problemer med dårlig lugt eller dårligt træk fra toilet eller håndvask, så er det tid til at få en kloakspuling. En kloak, der virker, er godt for dit hjem og for miljøet. Vi har alle et fælles ansvar for at vores kloakker fungerer og vores brønde er rene. Med rene kloakker kan vi holde rotteangreb nede og miljøet sundt.​

Fleksibel slamsugning til alle typer brønde

Vi bruger kun det bedste udstyr til både slamsugning og transport af affald. Med vores mini-slamsuger kan vi spule kloakker, udskære ledninger samt suge og tømme mange brønde

​Som for eksempel:

  • Sandfang
  • Vejbrønde
  • Gennemløbsbrønde
  • Pumpebrønde
  • Tagbrønde
  • Køkkenbrønde
  • Rodskæring

  • Faldstamme-rens

Vores mini-slamsuger er meget fleksibel på grund af størrelsen og kan komme ind overalt. Hvis din kloak er i stykker, kan en strømpeforing eller en punktrenovering også være en løsning på problemet.

​​

Slamsugning af tagbrønde og rensning af gennemløsbrønde kan mindske risikoen for fugtskader på din ejendom ved for eksempel kraftigt regnvejr eller skybrud.​

Få en konkret pris på slamsuger-service

Men hvad koster en slamsuger? Og hvor hurtigt kan I komme? Vores priser på slamsugning varierer naturligvis alt efter opgavens omfang. Vi sørger dog altid for at give den bedst mulige pris, hvor alle kan være med.

Du kan bestille tid hos vores slamsuger ved at ringe på telefon 46 49 22 40 eller sende en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk. Du kan også bestille online, hvis du ønsker det. Vi har desuden døgnåbent på telefon 20 80 61 39.

Kontakt os idag​

Du er altid velkommen til at ringe til os på
​telefon 46 49 22 40 for at høre mere. 

Du kan også sende en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk eller bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thorskilde A/S

CVR: 25942043

Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 46 49 22 40

E-mail: thorskilde@thorskilde.dk

​Døgnvagt på tlf.: 20 80 61 39

Om os

​Når du vælger os til at udføre din kloakservice, får du altid en erfaren kloakmand ud på opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring som kloakfirma.