​Rottespærre som effektiv rottesikring i ​rør og kloak

​​Overvejer du at benytte en rottespærre som rottesikring?

​Hos Thorskilde kloakservice har vi stor ekspertise med bekæmpelse af rotter i kloak og rør, så de ikke kan trænge ind. Vi monterer rottespærrer hos private og erhverv i blandt andet Frederikssund, Lejre, Roskilde og Holbæk samt mange andre steder. Vi kommer over hele Sjælland.

Rottesikring sikrer mod skader og smittespredning

Rotter finder vej op i huset igennem toilettet og afløbsinstallationer. De kan også ødelægge kloakken. Uanset om kloakken bliver ødelagt af rotter eller af andre årsager, så kan det føre til, at rotterne også kan finde vej ud i jorden, hvor de kan bygge reder og undergrave bygninger med videre.

Vi gør brug af en TV-inspektion for at vurdere kloakkens tilstand og her har vi også mulighed for at se om I har rotter i jeres kloak.

Rotter i kloaksystemet kan i det hele taget have ubehagelige følger. Dertil kommer, at de er smittebærere og udgør en stor sundhedsfare. Samtidig kan de formere sig med stor hast under de rette forhold.

Du kan sikre dig imod dette problem med vores gennemtestede og VA-godkendte rottesikring, som er lavet af rustfrit stål. Montering af rottespærre sikrer effektivt mod indtrængning af rotter fra kloakken.

Få et tilbud på rottebekæmpelse med en rottespærre

Kontakt os gerne for at høre mere om rottesikring og rottebekæmpelse i rør og kloak. Vi tager gerne en snak om muligheder og priser. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af rottespærre.

Du kan ringe til os på telefon 46 49 22 40 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail thorskilde@thorskilde.dk eller bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til døgntelefonen på 20 80 61 39.

Kontakt os idag​

Du er altid velkommen til at ringe til os på
​telefon 46 49 22 40 for at høre mere. 

Du kan også sende en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk eller bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thorskilde A/S

CVR: 25942043

Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 46 49 22 40

E-mail: thorskilde@thorskilde.dk

​Døgnvagt på tlf.: 20 80 61 39

Om os

​Når du vælger os til at udføre din kloakservice, får du altid en erfaren kloakmand ud på opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring som kloakfirma.