Punktrenovering

​Er der et hul på kloaken, så reparer vi det - uden at grave!

​Kort fortalt er en punktrenovering en glasfiberforing, der bliver lagt indvendig i røret, hvor skaden er. Denne foring tætner og reparerer skaden med en kvalitet, der er større end både beton, ler og pvc-rør.

Mange har en skade på sin kloak, det kan være f.eks. rørbrud, forskudt samling, rødder og rottehuller, alle årsag til en stoppet kloak.

Skaden kan f.eks. være under et gulv, og med en punktrenovering undgår du at gulvet skal brydes op. Man "skyder" foringen ind fra nærmeste brønd.

En punktrenovering er en økonomisk og behagelig løsning, og man slipper ofte for at skulle i gang med en større renovering af kloakken, samt ikke mindst de ubehageligheder håndværkere medfører af støv, larm og ombygning.

​​

Er du i tvivl, så kontakt os på tlf. 46 49 22 40 - vi kommer over hele Sjælland. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.​

Vi foretager også kloak​spuling og TV-ins​pektion.

Kontakt os idag​

Du er altid velkommen til at ringe til os på
​telefon 46 49 22 40 for at høre mere. 

Du kan også sende en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk eller bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thorskilde A/S

CVR: 25942043

Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 46 49 22 40

E-mail: thorskilde@thorskilde.dk

​Døgnvagt på tlf.: 20 80 61 39

Om os

​Når du vælger os til at udføre din kloakservice, får du altid en erfaren kloakmand ud på opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring som kloakfirma.