Kloakrenovering af ældre kloaker

​Undgå opgravning helt eller delvist med No Dig-metoden.

​Skal din kloak renoveres? Så er Thorskilde kloakfirma klar til at hjælpe dig, der bor i Frederikssund, Lejre, Roskilde, Holbæk eller andre byer på Sjælland.

Utætte kloakrør medfører store gener, både for miljøet og for dig. Først og fremmest øger brud på rørene risikoen for, at der siver spildevand ud i undergrunden, og det kan på sigt forårsage forurening af vores drikkevand.

Samtidig giver brud på rørene rotter en oplagt mulighed for at komme ind i kloaknettet og ud til de enkelte husstande, ligesom fejl på rør gør, at de kan tilstoppe og resultere i oversvømmelser i kældre og lavtliggende arealer. Vi hjælper også med opsætning af rottespærrer.

Inden kloakrenovering undersøger vi din kloak

Mange steder vil det være nødvendigt at lave en TV-inspektion, inden vi kan fastslå, hvilken stand kloakrørene er i og hvilken form for kloakrenovering der skal udføres.

Via en TV-skærm følger man kameraets vej gennem rørene og afdækker på den måde behovet for en kloakrenovering. For at få det optimale ud af en TV-inspektion skal rørene have en kloakspuling, således de er rene. På denne måde er muligt at se eventuelle brud og fejl.

Der findes flere forskellige metoder til renovering af kloakrør. Strømpeforing er en effektiv og relativ enkel metode til at gøre eksisterende kloakrør så gode som nye.

Fordelen ved strømpeforing er, at denne metode medfører færre gener i gadebilledet, idet kloakrenoveringen kan gennemføres i løbet af et par dage og kun kræver meget begrænset arbejdsplads over jorden.


​Er det bare et mindre hul der er tale om, udfører man hellere en punktrenovering af kloakken.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kloakrenovering

​Lad vores erfarne kloakmestre hjælpe dig med renovering af din kloak. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på tlf.: 46 49 22 40 eller 20 80 61 39 eller skriv til os på thorskilde@thorskilde.dk.

Vi kan rykke ud med kort varsel og hjælpe dig med dine kloakproblemer.

Kontakt os idag​

Du er altid velkommen til at ringe til os på
​telefon 46 49 22 40 for at høre mere. 

Du kan også sende en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk eller bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thorskilde A/S

CVR: 25942043

Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 46 49 22 40

E-mail: thorskilde@thorskilde.dk

​Døgnvagt på tlf.: 20 80 61 39

Om os

​Når du vælger os til at udføre din kloakservice, får du altid en erfaren kloakmand ud på opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring som kloakfirma.