Et højvandslukke sikrer din kloak ved skybrud

Skal du have monteret et højvandslukke? 

​Hos Thorskilde kloakfirma har vi stor erfaring med skybrudssikring af kloak, og vores VA-godkendte højvandslukker stopper vandet effektivt, inden det trænger ind.

Vi monterer højvandslukker hos både private og erhverv i blandt andet Frederikssund, Roskilde, Lejre, Holbæk og mange andre steder – og så endda til en god pris. Vi kommer på hele Sjælland.

Et tilbageløbsstop hindrer nedbør i at blive presset retur

På visse tider af året kan vejret være en meget våd og blæsende affære over det meste af landet. Regnen kommer i kraftige byger og forårsager oversvømmelser landet over. Der er ikke mange kloaksystemer, som er konstrueret til at forhindre vandet i at trænge ind i kældre, når det regner med sådan en kraft.

De store mængder regnvand kan blive presset tilbage gennem kloakken og ind i dit hus, hvis der ikke er en sikring i form af et tilbageløbsstop, der lukker af for vandet. Et højvandslukke gør, at dit kloaksystem kan modstå det uforudsigelige danske vejr.

Kontakt os for at få et tilbud på et højvandslukke

Du er velkommen til at få mere information om tilbageløbsstop og for at høre om vores priser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud for montering af et højvandslukke.

Du kan ringe på telefon 46 49 22 40 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til e-mail thorskilde@thorskilde.dk eller benytter vores online bestilling. Hvis du vil have fat i os udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgnservice på telefon 20 80 61 39.

Kontakt os idag​

Du er altid velkommen til at ringe til os på
​telefon 46 49 22 40 for at høre mere. 

Du kan også sende en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk eller bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thorskilde A/S

CVR: 25942043

Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 46 49 22 40

E-mail: thorskilde@thorskilde.dk

​Døgnvagt på tlf.: 20 80 61 39

Om os

​Når du vælger os til at udføre din kloakservice, får du altid en erfaren kloakmand ud på opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring som kloakfirma.