TV-inspektion med moderne teknologi

Som medlem af DTV​K kan Thorskilde kloakservice  tilbyde dig en inspektion af din kloak efter kontrolordningen.

​Har du brug for at få foretaget en TV-inspektion af din kloak? Vores virksomhed kører i Frederikssund, Lejre, Roskilde, Holbæk og andre byer på Sjælland.

Vi har en masse er​faring med TV-inspektion. Vi kan hjælpe dig med at få et overblik over, hvordan standen af rørene i din kloak egentlig er. Derudover kan vi også undersøge, om der er rotter i din kloak. I forbindelse med en TV-inspektion har du også mulighed for at få en kloakrensning af dine rør i kloakken.

​Sådan foregår en TV-inspektion

Når vi foretager en TV-inspektion, fører vi et kamera ned i kloakken. Med det samme bliver der vist et billede, så vi kan få indblik i, hvordan situationen står til nede i kloakken. TV-inspektionen optages, så du har mulighed for at tilkøbe optagelsen på en USB efterfølgende.

Med en TV-inspektion kan du hurtigt få et overblik over fejl og skader i kloakken, hvor der er behov for udbedringer, og om din kloak har behov for en kloakrenovering. Det kan bl.a. være med en punktrenovering, hvis det er en mindre skade. Viser TV-inspektionen en større skade, kan det være nødvendigt med en strømpeforing. Vi udarbejder tilbud samt rådgivning på udbedring af eventuelle skader.

​Få foretaget en inspektion af kloakken med kloak-tv

Med en TV-inspektion kan vi give dig det komplette overblik over, hvordan tilstanden er i din kloak. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på en TV-inspektion. Er du interesseret i en konkret pris på TV-inspektion af din kloak, har du mulighed for at få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på 46 49 22 40 eller ved at skrive en e-mail på thorskilde@thorskilde.dk. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.

Kontakt os idag​

Du er altid velkommen til at ringe til os på
​telefon 46 49 22 40 for at høre mere. 

Du kan også sende en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk eller bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thorskilde A/S

CVR: 25942043

Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 46 49 22 40

E-mail: thorskilde@thorskilde.dk

​Døgnvagt på tlf.: 20 80 61 39

Om os

​Når du vælger os til at udføre din kloakservice, får du altid en erfaren kloakmand ud på opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring som kloakfirma.