Fokus på kundernes tilfredshed

udfører opgaverne til tiden

Går ikke ned på kvalitet

Arbejdet udføres af fagfolk

TV-inspektion med moderne teknologi

Har du brug for at få foretaget en TV-inspektion af din kloak? Som medlem af DTVK kan Thorskilde tilbyde dig en inspektion af din kloak med moderne teknologi. Vores virksomhed er placeret i Kirke Såby, hvor vi hjælper mange af de lokale med TV-inspektioner. Vi kører også i Roskilde, Holbæk og andre nærliggende byer.

Vi har en masse erfaring med TV-inspektion. Vi kan hjælpe dig med at få et overblik over, hvordan standen af rørene i din kloak egentlig er. Derudover kan vi også undersøge, om der er rotter i din kloak. I forbindelse med en TV-inspektion har du også mulighed for at få en spuling af dine rør i kloakken.

Sådan foregår en TV-inspektion

Når vi foretager en TV-inspektion, fører vi et kamera ned i kloakken. Med det samme bliver der vist et billede, så vi kan få indblik i, hvordan situationen står til nede i kloakken. TV-inspektionen optages, så du har mulighed for at tilkøbe optagelsen på en USB efterfølgende.

Med en TV-inspektion kan du hurtigt få et overblik over fejl og skader i kloakken, hvor der er behov for udbedringer. Det kan bl.a. være med en punktrenovering, hvis det er en mindre skade. Viser TV-inspektionen en større skade, kan det være nødvendigt med en strømpeforing. Vi udarbejder tilbud samt rådgivning på udbedring af eventuelle skader.

Få foretaget en inspektion af kloakken med kloak-tv

Med en TV-inspektion kan vi give dig det komplette overblik over, hvordan tilstanden er i din kloak. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på en TV-inspektion. Er du interesseret i en konkret pris på TV-inspektion af din kloak, har du mulighed for at få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på 46 49 22 40 eller ved at skrive en e-mail på thorskilde@thorskilde.dk

​Få en TV Inspektion - ring tlf. 46492240 / 20806139