Fokus på kundernes tilfredshed

udfører opgaverne til tiden

Går ikke ned på kvalitet

Arbejdet udføres af fagfolk

Kloakservice og kloakrensning udføres over hele Sjælland

​Behovet for en kloakrensning kan opstå ved stoppede toiletter, faldstammer, afløb og kloakker. Vi er specialister og har en masse erfaring, som tillader os at løse de fleste problemer. 

Kloakrensning – når du har behov for det

En kloak er konstrueret til at være selvrensende og derfor skal en rensning af kloakken eller kloakspuling kun ske når der er noget galt med den – ellers ikke. 

Forstoppelse af kloakken kan altså ikke forebygges og derfor bør man ikke lade sig friste af billige husstandsomdelte tilbud om forebyggende kloakspuling, da det gør mere skade end gavn. 

Ring til os i dag

​Thorskilde Kloakservice er beliggende i Kirke Såby, men har kunder over hele Sjælland, blandt andet Roskilde og Holbæk. Vi udfører opgaver for både private, erhverv og kommuner. Vi har kørt kloakservice i mere end 30 år og har udelukkende erfarne medarbejdere til alle former for kloakservice og kloakrensning.

Kont​akt os allerede i dag og få dit problem løst til konkurrencedygtige priser. Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.: 46 49 22 40 eller e-mail thorskilde@thorski​lde.dk.

Vi har også en døgnåben service, hvor vi rykker ud akut og her får du fat på os på: 20 80 61 39.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt