Anlægsarbejde udført af faglærte folk

Har du et forestående anlægsarbejde, hvor du har brug for ekstra hænder? Hos Thorskilde kan vi hjælpe dig med forskellige former for anlægsarbejde. Vi kører i Frederikssund, Lejre, Roskilde, Holbæk og andre byer på Sjælland.

​Når du benytter os til dit anlægsarbejde, får du en kvalitetsløsning. Vi har en masse erfaring at trække på, hvilket sikrer dig et tilfredsstillende resultat, uanset hvilken opgave vi bliver stillet. Vores faglærte folk sætter en ære i at klare dit anlægsarbejde, så det passer til dine ønsker og behov.

Vi kan klare alverdens anlægsarbejde

Anlægsarbejde kan omfatte mange forskellige ting. Vi er dog ikke begrænset af en specifik opgave inden for anlægsarbejde. Vi kan klare et væld af anlægsopgaver. Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Byggemodning
  • Vejanlæg
  • Haveanlæg
  • Brolægning
  • Nyanlæg

​Du vil altid være i centrum for os. Vi tager derfor udgangspunkt i, hvad det er for en løsning, du har brug for. Er du i tvivl om, hvad der er den optimale løsning, kommer vi gerne med råd og vejledning til dit anlægsarbejde. Vi gør meget ud af at finde den løsning, der er tilpasset dine præferencer og budget.​

Få et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

Vi er den rette løsning i forbindelse med dit anlægsarbejde, når du vil have kompetente folk på opgaven. Vores erfaring gør, at vi kan tilbyde dig flotte resultater, hvor der er fokus på kvalitet. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og du kan altid få et uforpligtende tilbud på vores service.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit anlægsarbejde? Giv os et kald på 46 49 22 40 eller skriv en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk

Kontakt os idag​

Du er altid velkommen til at ringe til os på
​telefon 46 49 22 40 for at høre mere. 

Du kan også sende en e-mail til thorskilde@thorskilde.dk eller bestille online. Hvis det er udenfor normal tid, kan du ringe til vores døgntelefon på 20 80 61 39.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af: