Fokus på kundernes tilfredshed

udfører opgaverne til tiden

Går ikke ned på kvalitet

Arbejdet udføres af fagfolk

Slamsugning udføres på hele Sjælland

Thorskilde har mange års erfaring med slamsugning. Vi er autoriseret kloakmester og udfører opgaver for husejere, grundejerforeninger og boligselskaber i Kirke Såby, Roskilde, Holbæk og resten af Sjælland.

Fleksibel mini-slamsugning til alle typer brønde

Vi bruger kun det bedste udstyr til både slamsugning og transport af affald. Med vores mini-slamsuger kan vi spule kloakker og udskære ledninger, suge og tømme mange brønde som f.eks.:

  • ​Sandfang
  • Vejbrønde
  • Gennemløbsbrønde
  • Pumpebrønde
  • ​Tagbrønde
  • ​Køkkenbrønde​

​Vores mini-slamsuger er meget fleksibel pga. størrelsen og kan komme ind overalt. Kan en spuling af kloakken ikke løse opgaven alene, så kan vores slamsuger foretage boring og fræsning i forbindelse med både sugning og spuling. Hvis din kloak er i stykker kan en strømpeforing eller en punktrenovering være en løsning på problemet.

Sugning af tagbrønde og rensning af gennemløbsbrønde kan mindste risikoen for fugtskader på din ejendom ved f.eks. skybrud eller kraftigt regnvejr.

Er det tid til at få renset kloakken?

Har du problemer med dårlig lugt eller dårligt træk fra toilet eller håndvask, så er det tid til at få kloakken renset og spulet. En kloak, der virker, er godt for dit hjem og for miljøet. Vi har alle et fælles ansvar for at vores kloakker fungerer og vore brønde er rene. Med rene kloakker kan vi holde rotteangreb nede og miljøet sundt.

Vil du have renset din kloak eller brønd? Du kan bestille tid til slamsugning ​onlineeller kontakte os på ​tlf.: 46 49 22 40. Vi har døgnåbent på telefon 20 80 61 39. Hvis du har spørgsmål kan du skrive til os på mail thorskilde@thorski​lde.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt