Anlægsarbejde

​Thorskilde A/S har igennem en lang årrække for private, erhverv og kommunerne udført anlægsarbejde.

Tv inspektion

Som medlem af DTVK kan Thorskilde tilbyde dig en inspektion af din kloak efter kontrolordningen 

Kloakrenovering

Undgå opgravning helt eller delvist med No Dig-metoden

Slamsuger

Vi er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring indenfor slamsugning.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage hurtigt muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

certificate Fokus på kundernes tilfredshed

certificate udfører opgaverne til tiden

certificate Går ikke ned på kvalitet

certificate Arbejdet udføres af fagfolk

Kloakservice foretaget af autoriseret kloakmester

Har du en kloak, hvor der er behov for kloakservice? Hos Thorskilde kan vi tilbyde kloakservice, når du har behov for det. Vi holder til i Kirke Såby, men vi kommer gerne til Roskilde, Holbæk og andre omkringliggende byer, når du har brug for en autoriseret kloakmester.

I vores kloakfirma lægges der stor vægt på at arbejde effektivt. Derudover er kvalitetsløsninger også vigtigt for os. Vi gør meget ud af at anvende gode materialer og arbejde med nye og moderne metoder, når du har brug for kloakservice. Vi kan bl.a. tilbyde dig en TV-inspektion af din kloak for at kigge nærmere på, hvad udfordringen eventuelt kan være.

Få en erfaren kloakmand til at klare dit kloakarbejde

Når du vælger at benytte os til kloakservice, får du en erfaren kloakmand ud på opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring med at arbejde med kloakker. Vi har derfor set lidt af hvert. Det betyder, at vi kan løse langt de fleste udfordringer, du måtte have med din kloak.​

Vi kan udføre kloakservice både for private, erhverv og offentlige instanser. Vi står altid klar, hvis der er problemer med kloakken. Det kan være alt fra mistanke om rotter til en stoppet kloak. Vi er klar til at løse dine udfordringer, så du ikke skal have bøvl med kloakken. Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kloakservice

Når du benytter vores kloakservice, sætter vi en ære i godt håndværk, hvor vi får løst dit kloakarbejde tilfredsstillende. Vi tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Er du interesseret i en konkret pris på dit kloakarbejde, har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 46 49 22 40, eller skriv til os på thorskilde@thorskilde.dk for et uforpligtende tilbud på kloakservice.​​