WehoSeptic nedsivningsanlæg

Et WehoSeptic nedsivningsanlæg er i princippet en naturlig rensning i jorden

Et WehoSeptic nedsivningsanlæg er et udmærket - og endda billigere - alternativ til et Wehomini renseanlæg. Men det er ikke alle steder det kan bruges, idet det kræver særlige jordbundsforhold og godkendelse af kommunen.

Hos Thorskilde A/S kender vi alt til proceduren omkring jordbunds-prøver (krævet ved nedsivningsanlæg), godkendelser hos kommunen (obligatorisk uanset løsning) samt alle de andre praktiske forholdsregler, der skal tages.

Det er dog ikke så kompliceret, som det lyder. Hos Thorskilde A/S sørger vi for, at du får en komplet og godkendt renseløsning installeret - incl. de nødvendige elektriske installationer, tilgangsrør fra hus til anlæg, bundfældningstank mv.

Du er velkommen til at ringe til os på 46 49 22 40 - så kommer vi ud og ser på forholdene, hvorefter du kan få et overskueligt og uforpligtende tilbud.

 
BEMÆRK: Der skal altid foretages jordbundsprøve (af en autoriseret kloakmester) og indhentes tilladelse fra myndighederne før etablering af nedsivningsanlæg må påbegyndes.

Vi kommer over hele Sjælland.

Kontakt os på tlf. 46492240


 

Anlægsarbejde

Thorskilde A/S har igennem en lang årrække for private, erhverv og kommunerne udført anlægsarbejde

 

Se mere om vores anlægsarbejde.

TV Inspektion

Thorskilde A/S tilbyder TV-inspektion og spuling af din kloak.

Har du mistanke om rotter i kloaken - så kontakt os

Læs mere om TV inspektion

Rottesikring

Hvad byder du uventede gæster?

Vil du undgå en sådan oplevelse, så få et GRATIS tilbud på en rottesikring fra Thorskilde

Mere om rottesikring