Skybrud - Klimasikring

Har du husket at sikre din ejendom mod skybrud inden det næste skybrud kommer?

Vi tilbyder oprensning af tagbrønde og gennemgang af deres kloak system med bl.a. TV Inspektion. Vi spuler din kloak hvis det er nødvendigt.

Hvis der er problemer med eksempelvis dårlig lugt, dårligt træk fra toiletet eller håndvasken, så kan det være tid til at få kloakken renset. En kloak der virker er en kloak der samtidig er god for dit hjem og for miljøet.

Vi har alle et fælles ansvar for at vores kloakker fungerer og vore brønde er renset, med rene kloakker kan vi holde rotteangreb nede og miljøet sundt.

Så husk derfor at bestille en gennemgang af din kloaker, sugning af dine tagbrønde eller rensning af gennemløbsbrønde. Dette vil kunne mindske risikoen for fugtskader på din ejendom ved eksempelvis skybrud og kraftigt regnvejr.

Pris eksempel :

Slamslugning: Tømning af 2 stk. tagbrønde og spuling af gennemløbsbrønd kr. 650,- ved synlige brønde. Ved yderligere opgaver er timeprisen 775,- 

TV Inspektion: Inspektion af huskloak kr. 2.500,- ved synlige brønde og udleveret tegning. Ved yderligere opgaver er timeprisen 985,-

Anlægsarbejde

Thorskilde A/S har igennem en lang årrække for private, erhverv og kommunerne udført anlægsarbejde

 

Se mere om vores anlægsarbejde.

TV Inspektion

Thorskilde A/S tilbyder TV-inspektion og spuling af din kloak.

Har du mistanke om rotter i kloaken - så kontakt os

Læs mere om TV inspektion

Rottesikring

Hvad byder du uventede gæster?

Vil du undgå en sådan oplevelse, så få et GRATIS tilbud på en rottesikring fra Thorskilde

Mere om rottesikring